EMGM Haemophilus influenzae workshop 2018

17.10.2018

Organised by David Litt (Public Health England, UK) and Thien-Tri Lam (IHM, Universität Würzburg, Germany)

One-day meeting on the 30th November 2018 for scientists working in H. influenzae epidemiology or public health microbiology. The purpose of this workshop is to discuss the public health priorities in relation to
    H. influenzae disease in Europe. The results of the meeting will feed into preparations for the 2019 EMGM meeting in Portugal and, hopefully, catalyse coordinated studies or collaborations between public health scientists across Europe.

The details of the meeting:

Date and times: Friday 30th November, 2018, between 11:00 and 16:30

Venue: Fraport Conference Center, Frankfurt Airport, Frankfurt am Main, Germany

Participants: EMGM members and other colleagues working in the H. influenzae public health field (Sorry, fully booked)