Alexander von Humboldt Postdoctoral Fellow

15.05.2018

Brandon Kim has received an Alexander von Humboldt Postdoctoral fellowship

This fellowship’s overarching aims are to support excellent postdocs research projects conducted in Germany. Brandon’s specific project will focus on understanding mechanisms of blood-brain barrier failure during serious central nervous system infections using state-of-the-art stem-cell derived models.

Brandon Kim Contact

Alexander von Humboldt Postdoctoral Fellow